آشپزی

Moules Mariniere – صدف فرانسوی

Moules Mariniere – صدف فرانسوی

Moules Mariniere (یا صدف فرانسوی) یکی از غذاهایی است که ما فقط در رستوران ها میل می کنیم.

این یک غذای خوشمزه در یک قابلمه است که تنها در ۱۵ دقیقه آماده می شود.

این دستور پخت صدف کلاسیک فرانسوی در واقع بسیار آسان است تا زمانی که بتوانید صدف تازه تهیه کنید.

moules marinier is served with a bowl of salad and bread
Moules Mariniere صدف فرانسوی 12
پرش به:

Moules Marinieres (یا صدف فرانسوی) با صدف تازه پخته شده در سس سفید تهیه می شود و در اصل از نرماندی است.

در سراسر فرانسه، به ویژه در شهرهای ساحلی، بسیار محبوب است.

صدف ها بسیار ارزان هستند، به راحتی پیدا می شوند و از اواسط زمستان تا پایان تابستان در بهترین حالت خود هستند.

Moules Mariniere به عنوان یک پیش غذا یا یک ناهار سبک عالی است و کاملاً با یک لیوان سفید، یک کاسه سالاد و مقداری نان خرد شده جفت می شود.

Moules Marinieres
<em><strong>صدف پخته شده در سس سفید خامه ای<strong><em>

چگونه مول مارینیر – صدف فرانسوی تهیه کنیم؟

صدف ها را زودتر از یک ساعت قبل از پختن تمیز کنید.

از آنجایی که اکثریت صدف‌ها پرورش داده می‌شوند و سپس در مخازن نگهداری می‌شوند تا شن و ناخالصی‌ها را از بین ببرند، لازم نیست آنها را در خانه در آب خیس کنید.

ابتدا بررسی کنید که همه صدف ها بسته باشند.

برای باز کردن آن‌ها ضربه‌ای ملایم بزنید و آن‌هایی را که بسته نمی‌شوند در عرض چند دقیقه دور بیندازید.

همچنین، صدف‌هایی که پوسته‌های آن ترک خورده یا آسیب دیده است را دور بریزید.

پوسته ها را با یک برس کوچک و سفت زیر آب سرد جاری بشویید.

از شر هر گونه زباله‌هایی مانند خرطوم یا لکه‌های گلی خلاص شوید و ریش‌های پرمویی را که از پوسته بیرون زده‌اند، در صورتی که دارای ریش هستند، بردارید.

پس از تمیز شدن، باید ظرف نیم ساعت پخته شوند.

classic French Mussel in white wine sauce served with salad
Moules Mariniere صدف فرانسوی 13

اگر عاشق غذاهای فرانسوی هستید و می‌خواهید درباره آشپزی فرانسوی اطلاعات بیشتری کسب کنید، ممکن است بخواهید به دستور العمل‌های فرانسوی دیگر من مانند سوپ پیاز سنتی فرانسوی، راتاتوی نیکوز، و پارفه جگر مرغ – پاته.

چگونه مولز مارینیر را بخوریم؟

اگر قبلاً Moules Mariniere را نخورده‌اید، ممکن است تعجب کنید که چگونه آنها را بخورید.

در اینجا چند نکته برای لذت بردن از این غذای خوشمزه وجود دارد:

  • از یک پوسته خالی صدف برای بیرون آوردن گوشت استفاده کنید: هنگامی که صدف را از پوسته آن جدا کردید، می توانید از پوسته خالی برای بیرون آوردن گوشت از صدف های دیگر استفاده کنید.
  • از چنگال برای جدا کردن گوشت از پوسته استفاده کنید: اگر نمی خواهید از پوسته خالی برای بیرون آوردن گوشت استفاده کنید، می توانید از چنگال برای جدا کردن گوشت از پوسته استفاده کنید. .
  • نان را در آبگوشت فرو کنید: آب گوشتی که صدف ها در آن پخته می شوند فوق العاده خوش طعم است و برای فرو بردن نان مناسب است. بنابراین، حتما یک طرف نان سفارش دهید تا همه چیز خیس شود. آن آبگوشت خوشمزه.
  • از درب قابلمه به عنوان کاسه دور ریختنی استفاده کنید: همانطور که صدف های خود را می خورید، در نهایت با انبوهی از پوسته های خالی مواجه می شوید. به جای اینکه آنها را در بشقاب خود بگذارید، می توانید از درب قابلمه به عنوان کاسه دور ریختنی استفاده کنید.
  • از دستان خود استفاده کنید: در حالی که استفاده از چنگال برای جدا کردن گوشت از پوسته کاملاً قابل قبول است، در صورت تمایل می توانید از دستان خود نیز استفاده کنید.
  • آبگوشت را بچشید: آب گوشتی که صدف ها در آن پخته می شوند، ستاره نمایش است، پس حتماً آخرین قطره را بچشید.

چگونه صدف های تازه را ذخیره کنیم؟

همانند سایر غذاهای دریایی، صدف‌ها وقتی آنها را آماده می‌کنید و بلافاصله می‌خورید تازه‌تر هستند.

اگر صبر کنید تا آنها را تمیز کنید تا زمانی که آماده آشپزی شوید، بیشتر زنده می مانند.

صدف ها را در یخچال نگهداری کنید و اگر فوراً آنها را نمی خورید، آنها را با یک پارچه مرطوب مرطوب نگه دارید.

از آنجایی که صدف ها زنده هستند، نگهداری آنها در ظرف پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی باعث خفگی آنها می شود.

صدف ها را در آب شیرین نگه ندارید، این کار باعث مرگ آنها نیز می شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for moles mariniere
Moules Mariniere صدف فرانسوی 14
  • صدف – این غذای دریایی سریع و آسان زمانی بهترین است که با صدف تازه درست شود. می توانید آنها را از سوپرمارکت های بزرگ یا ماهی فروشی ها خریداری کنید و به طرز شگفت آوری ارزان هستند.
  • سفید – از سفید خشک با کیفیت خوب استفاده کنید که از نوشیدن آن خوشحال خواهید شد. می توانید آن را با براندی جایگزین کنید.
  • کره – کره شور یا بدون نمک طعم بیشتری به غذا می بخشد. می توانید آن را با روغن زیتون جایگزین کنید.
  • کرم – از خامه دوبل یا خامه غلیظ برای صدف های خامه ای خوشمزه استفاده کنید.
  • موسیر –آنها طعمی شیرین و لطیف دارند که با غذاهای دریایی کاملاً هماهنگ می شود. می توانید آن را با پیاز سفید جایگزین کنید.

نحوه طبخ مول مارینیر – صدف فرانسوی

این یک دستور العمل بسیار ساده است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

وقتی صدف ها آماده پختند، یک تابه بزرگ یا یک ووک را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کره را اضافه کنید.

وقتی کره ذوب شد، موسیر و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه به آرامی تفت دهید تا شفاف شود.

Gently cooking the shallots and garlic with butter in a pan
Moules Mariniere صدف فرانسوی 15

ماهیچه ها را اضافه کنید و را در آن بریزید.

درب ظرف را ببندید و ماهیچه ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آنها روی حرارت زیاد باز شود بپزید.

هر از چند گاهی تابه را خوب تکان دهید.

The wine and the mussels are added to the pan
Moules Mariniere صدف فرانسوی 16

هنگامی که صدف ها پخته می شوند، آب نمک بسیار طعم دار خود را در قابلمه رها می کنند.

تابه را از روی حرارت بردارید، ماهیچه های یک کاسه بزرگ را با استفاده از انبر جدا کنید و تابه را روی حرارت برگردانید.

cooked mussels are placed on a sieve
Moules Mariniere صدف فرانسوی 17

مایع پخت و پز را از صدف ها در تابه نگه دارید، آن را دور نریزید.

خامه دوبل و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید.

double cream is added to the cooking liquid
Moules Mariniere صدف فرانسوی 18

صدف ها را به همراه مایعی که از آنها در کاسه خارج شده است، به تابه برگردانید.

از افزودن ماسه ای که در ته کاسه نشسته است خودداری کنید.

درب ظرف را ببندید و یک دقیقه دیگر تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا پخت صدف ها تمام شود.

تابه را خوب تکان دهید و مطمئن شوید که همه آنها با سس خامه ای پوشانده شده است.

mussels are returned to the pan and tossed in the creamy sauce
Moules Mariniere صدف فرانسوی 19

هر صدف باز نشده را قبل از سرو دور بریزید.

از آن با یک کاسه سالاد و مقداری نان خرد شده لذت ببرید!

French mussels served with crusty bread and salad
Moules Mariniere صدف فرانسوی 20

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • کلید یک Moules Mariniere عالی استفاده از صدف تازه و زنده است. به دنبال پوسته های بسته باشید و از پوسته های باز یا شکسته خودداری کنید.
  • قبل از پختن، صدف ها را با یک برس سفت زیر آب جاری سرد بشویید تا هر گونه زباله یا خرچنگ از بین برود. هر چیزی که آسیب دیده یا باز است را دور بریزید.
  • زمانی که صدف ها تمیز شدند، باید ظرف نیم ساعت پخته شوند.
  • از خوردن صدف هایی که بعد از پختن باز نشده است خودداری کنید.
  • Moules Mariniere یک غذای ساده است که متکی بر مواد با کیفیت بالا است. سیر، موسیر، سفید، کره و جعفری را جمع آوری کنید و قبل از شروع به پختن غذا، آنها را آماده کنید.
  • پختن بیش از حد صدف ها می تواند منجر به گوشت سفت و لاستیکی شود. به محض باز شدن صدف ها، آنها را از روی حرارت بردارید و هر بسته باقی مانده را دور بریزید.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید و بعداً از آن‌ها برای غذاهای دریایی یا غذاهای دریایی استفاده کنید.

چه چیزی را با Moules Mariniere سرو کنیم؟

من عاشق خوردن این غذای دریایی ساده با مقداری نان مانند بازلاما (نان تخت ترکی) یا نان ساندویچ خانگی و یک کاسه سالاد مانند سالاد موشک با پارمزان یا سالاد پاستا Orzo.
سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی سرخ کرده نیز یک همراهی عالی هستند. به صدف‌ها و همچنین یک نان باگت فرانسوی یا چند تکه نان خمیر ترش هلندی در فر..

سؤالات متداول دستور غذا

چه ی با Moules Mariniere جفت می شود؟

Moules Mariniere به طور سنتی با های سفید خشک مانند Sauvignon Blanc جفت می شود. مسکدت و شابلیس. این ها طعم لطیف ظرف را بدون غلبه بر آنها تکمیل می کنند.

Moules Mariniere چیست؟

Moules Mariniere یا صدف فرانسوی یک غذای کلاسیک فرانسوی با صدف های تازه پخته شده با کره، سیر، سفید است. و خامه اغلب با یک طرف سیب زمینی سرخ شده یا نان خرد شده سرو می شود تا آبگوشت لذیذ خیس شود.

چگونه صدف تازه بخریم؟

هنگام خرید صدف تازه، مطمئن شوید که بوی اقیانوس می دهد. و هوای دریا
آنها نباید بوی ماهی بیش از حد بدهند و پوسته ها باید محکم بسته شوند.
پوسته صدف ها باید مرطوب و براق باشد.
از ماهی فروش خود در مورد زمان برداشت آنها بپرسید، بهترین کار آنها در عرض سه تا پنج روز پس از خروج از آب است.

برای سایر دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت صدف کلاسیک فرانسوی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

classic French Mussel in white wine sauce served with salad

Moules Mariniere – صدف فرانسوی

آیلا کلولی

این غذای کلاسیک صدف فرانسوی “Moules Mariniere” را که در سس سفید خامه ای با یک تکه نان خرد شده و یک کاسه سالاد پخته شده است، امتحان کنید!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی

آشپزی فرانسوی

سرویس ها 2 افراد

کالری 497 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • صدف‌ها را در سینک زیر آب جاری تمیز کنید. هر صدف را بردارید و بررسی کنید که محکم بسته شده باشد.

  • اگر صدف باز پیدا کردید، به آرامی روی پوسته آن ضربه بزنید. اگر دوباره بسته شد، هنوز زنده است، اما اگر حرکتی نکرد، آن را دور بریزید.

  • هر صدف را با یک برس سفت تمیز کنید تا از شر هر گونه زباله مانند گل و لای خلاص شوید و ریش های پرمویی را که از پوسته بیرون زده است، در صورت وجود، جدا کنید. پس از تمیز شدن، آماده طبخ هستند.

  • یک تابه بزرگ یا وک را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کره را اضافه کنید.

  • زمانی که کره ذوب شد، موسیر و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه به آرامی تفت دهید تا شفاف شود.

  • صدف ها را اضافه کنید و یا براندی را داخل آن بریزید. درب ظرف را ببندید و آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که پوسته های آنها باز شود روی حرارت زیاد بپزید. گهگاه تابه را خوب تکان دهید. هنگامی که صدف ها پخته می شوند، آب نمک بسیار طعم دار خود را در قابلمه رها می کنند.

  • تابه را از روی حرارت بردارید، صدف ها را با استفاده از انبر روی یک کاسه بزرگ بردارید و تابه را روی حرارت برگردانید. مایع پخت و پز را از صدف ها در تابه نگه دارید، آن را دور نریزید.

  • خامه دوبل و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید.

  • صدف ها را به همراه مایع خارج شده از آنها در ظرف برگردانید. از افزودن ماسه ای که در ته کاسه نشسته است خودداری کنید.

  • درب ظرف را ببندید و یک دقیقه دیگر تابه را روی حرارت قرار دهید تا پخت صدف ها تمام شود. تابه را خوب تکان دهید و مطمئن شوید که صدف ها با سس خامه ای پوشانده شده اند.

  • هر صدف باز نشده را قبل از سرو دور بریزید.

یادداشت

  • کلید یک Moules Mariniere عالی استفاده از صدف تازه و زنده است. به دنبال پوسته های بسته باشید و از پوسته های باز یا شکسته خودداری کنید.
  • ‘قبل از پخت، صدف ها را با یک برس سفت زیر آب جاری سرد بشویید تا هر گونه زباله یا خرچنگ از بین برود. هر چیزی که آسیب دیده یا باز است را دور بریزید.
  • هنگامی که صدف ها تمیز شدند، باید ظرف نیم ساعت پخته شوند.
  • هیچ صدفی را که بعد از پختن باز نشده است نخورید.’
  • Moules Mariniere یک غذای ساده است که متکی بر مواد با کیفیت بالا است. سیر، موسیر، سفید، کره و جعفری را جمع آوری کنید و قبل از شروع به پختن غذا، آنها را آماده کنید.
  • پختن بیش از حد صدف ها می تواند منجر به گوشت سفت و لاستیکی شود. به محض باز شدن صدف ها، آنها را از روی حرارت بردارید و هر بسته باقی مانده را دور بریزید.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید و بعداً از آن‌ها برای غذاهای دریایی ریزوتو یا پائلا استفاده کنید.
  • صدف ها را در آب شیرین نگه ندارید، این کار باعث مرگ آنها نیز می شود.

تغذیه

کالری: 497کیلو کالری کربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 33gچربی: 28g چربی اشباع شده: 15gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gMonounsaturated Fat: 8gCholesterol: 155mgSodium: 777mgPotassium: 1013mg Fiber: 1 gSugar: 2gVitamin A: 1940IUVitamin C: 32mg Calcium: 145 mgIron: 11mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. This means that if you click on them and then buy something, we get a small commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا